top of page

Vini Bianchi

PIEMONTE

ARNEIS ROERO DOCG ‘BASTIA' – AZ. AGRICOLA FABRIZIO BATTAGLINO

100% Arneis hand-picked from a single vineyard, fermented in steel in contact with the skins for 15 days, then refined in the same container.

€25

ALTO ADIGE

GEWURTZTRAMINER – SAN MICHELE APPIANO

100% Gewurtztraminer raccolto nei migliori vigneti aziendali, fermenta e affina esclusivamente in contenitori di acciaio.

€37

CHARDONNAY 'SAINCT VALENTINE' – SAN MICHELE APPIANO

100% Chardonnay, hand-picked in the vineyards of the municipality of Appiano. It carries out alcoholic fermentation between barriques and tonneaux,
containers where malolactic fermentation also takes place and the consequent maturation of about a year on the noble lees.
Subsequently, the masses are assembled and after a further 8 months of rest in cement tanks, the
bottling takes place.

€65

CHARDONNAY – BOZEN

100% Chardonnay harvested in vineyards located at approximately 500 metres above sea level, fermented and refined in steel containers only.

Bottiglia

€29

Calice

€9

LOMBARDIA

LUGANA DI SIRMIONE DOC – AZ. VITIVINICOLA AVANZI

100% Turbiana, vitigno autoctono della zona del lago di Garda, antenato del piu famoso Trebbiano; proveniente da un unico
vigneto coltivato su terreni prettamente argillosi del territorio di Sirmione con viti di 40 anni di eta media che si spingono nel
sottosuolo fino a 60 metri di profondità. Fermenta e affina esclusivamente in acciaio.

€27

FRIULI

RIBOLLA GIALLA – ZORZETTIG

100% Ribolla gialla hand-picked in the grand cru of the eastern hills.

€32

SAUVIGNON – ZORZETTIG

100% Sauvignon, coltivato nel collio, su terreni prevalentemente ricchi di ponca e argilla, da un vigneto coltivato a terrazzamento
con viti vecchie di 60 anni. Segue un affinamento in sole vasche di acciaio.

€27

PINOT GRIGIO "AMORUS" - VILLA VASI

100% Pinot Grigio; aged on the lees in steel tanks for approximately six months and a few months in the bottle.

€29

MARCHЕ

VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI

100% Verdicchio prodotto nella zona dei castelli di jesi seguendo un regime biodinamico.

€25

LAZIO

LUNARIO

Malvasia Puntinata, Malvasia di Candia, Trebbiano, Bellone; hand-picked in the Colli Lanuvini DOC and raised according to organic farming legislation.

€24

CAPOLEMOLE BIANCO

100% Bellone, a native Lazio grape variety already produced by the ancient Romans, ferments and ages exclusively in steel.

€31

FRASCATI SUPERIORE DOCG “PEOPLE”

70% Malvasia del Lazio, 30% Trebbiano; cryomaceration in contact with the skins for 15 hours and refinement in contact with indigenous yeasts for 5 months.

Bottiglia

€23

Calice

€8

MALVASIA

100% Malvasia puntinata, Criomacerazione e fermentazione in serbatoi di acciaio inox.

€23

DONNALUCE

Malvasia del Lazio, Greco and Chardonnay; aged partly in steel and partly in oak barrels.

€38

ABRUZZO

PECORINO ‘PECO'

100% Pecorino, fermented and refined exclusively in steel.

Bottiglia

€25

Calice

€8

PASSERINA AL DI LA BIO

100% Passerina, raccolta a mano e selezionata in modo da utilizzare esclusivamente i migliori grappoli; fermenta e affina in
serbatoi di acciaio inox rispettando le regole previste per la produzione in biologico.

€25

SEMIS BIANCO

Trebbiano and small quantities of pecorino. Fermented and refined for at least 12 months in barrique barrels.

€35

CAMPANIA

GRECO DI TUFO

100% Greek, it ages and ferments in only steel containers, fully reflecting the style of the territory and the vine.

€31

FALANGHINA BENEVENTANO

100% Falanghina, refined and fermented in only steel containers.

€29

CALABRIA

MADRE GOCCIA

Greco Bianco and Chardonnay; the Greco ages in steel while the Chardonnay spends a short time in barrique.

€27

DONNA GIOVANNA

100% Greco Bianco grapes, late harvest. Fermented at a controlled temperature in steel and aged for 6 months in new French oak barriques and 2 months in the bottle.

€49

SICILIA

ETNA BIANCO 'PETRA LAVA'

80% Carricante, 20% Catarratto; grown on volcanic soils located on the northern slope of Etna, at 600-800 m above sea level, with large temperature variations between day and night. Fermented and refined exclusively in steel.

€38

SARDEGNA

VERMENTINO DI GALLURA DOCG 'RIAS'

100% Vermentino, hand-picked on highly mineral and sandy soils; ferments in stainless steel tanks at a controlled temperature for about two weeks. Before bottling, the wine ages for a few months in steel tanks.

€29

bottom of page
Privacy Policy Cookie Policy